Cover 4U Summer Festival

Cover 4 U summer festival  

 

Nieuw bij De Buitenpoort het “Cover 4 U summer festival” op zondag 30 juni. Kom kijken, hopelijk met een heerlijk zonnetje, luisteren en genieten met een lekker koel drankje en hapje naar 4 coverbands uit de regio.

De band “BAKERSFIELD” heeft een voorliefde voor Americana, Country, Blues! In de americana komen de verschillende muziekstijlen samen die die zijn afgeleid van de authentieke country, folk en blues, maar vervolgens in een modern jasje gestoken. 

Bij de band “BLACKOUT” bestaat het kloppende hart uit Bluesrock, Stonerrock en motoren. Ze pakken je vast en nemen je mee in de wereld van de minder bekende rockcovers. De noodzaak van het spelen voel je dan ook van het podium stromen.

“Aan de spullen ligt ’t niet” is het favoriete motto van “REVOLT”. De 5-mans formatie deelt de liefde en de passie voor de muziek van bands als Nirvana, Pearl Jam, Bush. Maar ook nummers van de Foo FIghters en Muse worden gecoverd. Een garantie voor stevige rock!

“DIRTY DEEDS” speelt aanstekelijke stevige rockcovers van “Indian tot hardrock” en zal de afsluiter zijn van deze eerste editie! Stilstaan is geen optie en de heupen kunnen nog ’n keer in beweging worden gezet. Ze trekken je graag mee in hun muzikale feestje op en rond het podium.

Cover 4 U summer festival.

Toegang: gratis.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>