Comedy-avond

Onder de bezielende leiding van de “Master of ceremony”, de hier in de regio welbekende Paul London, is er op donderdagavond 25 januari weer een comedy-avond. Met o.a. Eric Goossens, Ronald Smink en de talentenplaats is voor Tobias Tonch.

Ronald Smink (1984) uit het Friese Joure is cabaretier, stand-up comedian, DJ en oprichter van Comedytunes.  In 2007 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival en dit zorgde dat er vele deuren voor hem open gingen in de theaterwereld. Zo toerde Ronald met verschillende avondvullende shows door het land en speelde hij o.a.  op Lowlands. 

Eric Goossens is een jonge stand up comedian die een prettige comedy stijl heeft. Zijn comedy show is absurd en scherp. Zij tempo ligt aangenaam hoog. Niet verwonderlijk want Eric Goossens volgde een artiestenopleiding en studeerde af in de richting Theater. Dus Goossens weet wel hoe een comedy show moet samenstellen en welke ingrediënten er nodig zijn om u op het puntje van uw stoel te krijgen.

Tobias Tonch is een nieuwkomer in comedyland. Vanavond krijgt hij ook weer de kans om zich te laten zien en horen.

De ras-Amsterdammer Johan van Gulik zal de avond afsluiten. Hij was al eens eerder te gast bij ons. Door zijn platte Amsterdamse accent heeft hij de lachers op zijn hand. Zij act kan omschreven worden als brutaal, scherp en
echt Amsterdams.

Bestel hier je kaarten

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>