Carnavalsmaandag 2024

FRÜHSCHOPPEN OF....
...Frühshoppen?

In zowel Duitsland als Nederland mag het met en zonder (extra) c worden geschreven. Het doet verder niets af aan de betekenis. Op een vroeg tijdstip van de dag (graag voor het middaguur ;-)) al bier of wijn (fris voor de BOB) nuttigen. Wij zijn op carnavalsmaandag = Frühshopdag vanaf 12.11 uur geopend. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met carnaval vieren ;-)

Voor deze Frühshopmaandag heb je een kaartje nodig om het Huusese carnavalsterrein - dus ook De Buitenpoort - in te mogen. Zodra deze kaartverkoop start kun je via de ticketshop van de Kraonige Zwaone je entreeticket voor Frühshopmaandag halen!

Uiteraard zorgen DJ Antoine en DJ René weer voor de beste partymuziek.

Tot dan!! Huusse' Helau!!!

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>