Carnavalsdinsdag 2024: Après-Ski Party met HET FEESTTEAM

SHIRT UIT EN ZWAAIEN ???????????? Carnavalsdinsdag 13 februari komt HET FEESTTEAM naar De Buitenpoort! Zing jij het hardst mee met onder andere Let it Be, Dikke Tieten Kartoffelsalat en Shirt uit en Zwaaien?
Nóg een verrassing; vanaf 12:30 uur kun je voor de après-ski party gratis lunchen! Of ontbijten, voor diegenen die het maandag laat hebben gemaakt ;).
Daarnaast draait DJ Antoine de beste après-ski hits. Het wordt een carnavalsdinsdag om nooit te vergeten!
 
Gratis entree
Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>