Carnavals brunch

Carnaval valt vroeg dit jaar. De Buitenpoort is er echter al helemaal klaar voor. Vier dagen volop vertier voor jong tot oud uit Huissen en wijde omgeving.

Met de verwarmde tent/overkapping en een spectaculaire en nieuwe Dolle Dinsdag. 

 

Om daar maar meteen mee te beginnen. De Buitenpoort biedt op de laatste dag van het feest der feesten een gratis brunch aan vanaf 11.30 uur. Aansluitend vindt de spectaculaire Biersjouwrace plaats, maar nu (deels) in de tent en zelfs in de zaalruimtes. Dan staan de bezoekers lekker droog en warm en komen ze meteen in de feeststemming. En voor de deelnemers wordt het iets minder moeilijk al blijft de zeephelling wel gehandhaafd.’’
Op Dolle Dinsdag zorgt DJ Antoine van begin af aan voor een beregezellige, dynamische sfeer, hij draait de lekkerste carnavals-, après-ski en dancemuziek. Na de hilarische Biersjouwrace (opgeven kan via info@debuitenpoort.nl) vindt er een verloting plaats met ongekende prijzen. Zoals: een jaar lang toegang tot alle evenementen bij/in De Buitenpoort inclusief VIP-behandeling voor twee personen én een volledig verzorgd feest voor 40 personen in het Huissense horecabedrijf.
,,Inderdaad spectaculaire prijzen, maar dat willen we ook omdat de opbrengst van de loterij naar Stichting Loes gaat. Daar werken we al jaren mee samen. Zij schenken tevens kopjes koffie deze dag en de opbrengst daarvan mag de stichting ook houden.’’

 

Zater-, zon- en maandag

Op zaterdagavond is in de Buitenpoort dé kick-off voor de carnaval. Niet meer weg te denken is de dolkomische lokale talentenjacht Carnaval Idols (v.a. 20.00 uur, toegang 18+, entree €10). ,,Deze avond is al jaren telkens uitverkocht, er is geen voorverkoop, dus zorg dat je op tijd binnen bent!’’
Op zondag gaat het feest vanaf 13.00 uur verder met de (After) Optocht Party. Op maandag is het al vanaf 10.00 uur Frühschoppen geblazen (beide dagen gratis entree, net als dinsdag overigens). De bekende DJ Antoine draait alle dagen de zaal plat. In de verwarmde tent/overkapping (Danny’s Feesttunnel, vernoemd naar Prins Carnaval Danny) doet feestdj René hetzelfde. ,,Pretletters en fuifnummers, wees welkom. Huesse’ Helau!’’

Let op: op Facebook.com/debuitenpoorthuissen verschijnen iedere dag ‘verse’ partyfoto’s en nu wordt er al afgeteld naar carnaval met de zogeheten Carnaval Countdown.

Like de pagina en maak kans op prijzen!

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>