Carnaval Zondag 2020

Zondag: (after) Optocht Party

Op zondag is het in Huissen vanaf begin van de middag natuurlijk tijd voor de onvolprezen Optocht van het keileuke Carnavalsgezelschap De Kraonige Zwaone.

Met de nieuwe en bar gezellige prins Lucas op den Bok en zijn prachtige prinsessen Didi en Maxim als stralend middelpunt.

En uiteraard dé blikvangers: de praalwagens, de loopgroepen en de individuele lopers.

De bonte stoet is het best te zien bij De Buitenpoort, omdat hier wordt gestart.

Wees op tijd voor een goede plek en voor de (After) Optocht Party met de top feestdj’s Antoine (in de zaal) en René (in de tent)! Huusse' Helau!

 

   

  

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>