Carnaval IDOLS 2020

 

De kick-off van het carnaval in Huissen vier je op zaterdag 22 februari 2020 in de Buitenpoort.

Met de oergezellige en knotsgekke talentenshow Carnaval Idols.

Wil je meedoen? Geef je dan voor zondag 19 januari a.s. op via: info@debuitenpoort.nl (zie ook het eerdere bericht met meer info op de tijdlijn van De Buitenpoort).

Het bordje 'Uitverkocht' gaat ieder jaar snel op de deur en er is geen voorverkoop, dus wees er vroeg genoeg bij. 20.00 uur gaan de deuren van onze Feesttempel open.

De bekende feestdj DJ Antoine zorgt met de lekkerste carnavals- en partymuziek voor een topsfeer. Kom verkleed en start je carnaval goed!

Entree: €10 en 18+.   

 

 

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>