Carnaval Dinsdag 2020

Dinsdag: Deutsche Mittag Carnaval – Jetzt geht’s los

Eerder nog in de Gelredome in Arnhem, dinsdag hemelsbreed vijf kilometer verder in De Buitenpoort in Huissen: Hélène Fischer! Nou ja, de beste tribute van Nederland van de Duitse topartieste. Marloez Lamers, zangeres van de bekende top cover- en feestband Summerland, kruipt tijdens Deutsche Mittag Carnaval bij ons in de huid van Hélène. En zeg nou zelf als je de foto ziet, ’na ja, dass IST doch die Hélène!’ ;-)

De Deutsche Mittag begint dinsdag al om 11.30 uur met een gratis brunch (inclusief Bratwurst).Daarna neemt DJ und Moderator Hansi Schimanski het over en zijn er naast Marloez/Hélène nóg twee live optredens; Antje Apfelkorn und Die Kaiserbrötchen en een surprise act. Er zijn prijzen voor beste verklede man, vrouw en groep. ‘Dus trek die Dirndls en Lederhosen maar aan!’.


Dus komm doch Alle! Eben essen, trinken, schunkeln und (mit) singen!!! 

Entree gratis!!!!

 

 

 

  

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>