Cabaret avond 2018

Donderdag 11 oktober 2018

< koop direct je tickets online >

Eerst Cabaret avond het nieuwe  Winterseisoen 2018/2019 in de Buitenpoort.

Thomas Smith is een stand-comedian “pur sang” met Britse roots, maar vooral actief in Vlaanderen en Nederland en hij speelt zowel in het Engels als in het Nederlands (met een licht “Antwaarps” accent). Hij is een comedian die het flegma en flow van de pure Engelse stand-up comedy weet te vertalen naar een Nederlands equivalent. Hij observeert en improviseert met een knipoog. Eerdere shows werden in de Vlaamse kranten allemaal met vier- en zelfs vijf sterren recensies zijn beoordeeld. En niet verwonderlijk: het improvisatievermogen van Thomas kent geen grenzen."

 

Jim Speelmans staat bekend om zijn bijzondere gedachten. Het leven wordt door hem ten zeerste betwijfeld. Op hilarische wijze tovert hij vanzelfsprekendheden om tot absurditeiten. Zijn schrijf- en speelstijl zijn al jaren toonaangevend in het Nederlandse comedycircuit. Het creëren vind hij het leukste. Zijn nieuwe materiaal test hij voor publiek. Keer op keer, tot hij tevreden is. “Ik sta in mijn atelier.” Zegt hij dan. Als een echte kunstenaar heeft hij meer met het ambacht dan met de showbizz er om heen. Jim is een productief schrijver, ook voor bekende Nederlandse cabaretiers. Daarnaast geeft hij elk jaar een solo, waar mensen uit het vak voor uitlopen om zich te laten inspireren.Master of Ceremony is: Paul London.

Paul is begonnen met stand-up comedy in Nieuw Zeeland met als hoogtepunt een uitverkochte dubbelshow met Brent McGuinness op het New Zealand International Comedy Fest. Sinds 2015 bestormd hij de Nederlandse podia met succes! Hij is op verschillende plekken te zien als vaste MC en vanavond dus bij De Buitenpoort.

 

Foyer open: 19.30 uur.

Aanvang: 20.00 uur.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>