Agenda

Cabaret 2016

Donderdag 24 november 2016....

Humorcollege door Renate Reijnders 

Een leerzame avond over de humor. Ieder mens heeft humor, niet alleen de grappenmakers. Als je de humor van een situatie kunt inzien, helpt dat om deze te relativeren. Humor maakt het leven licht en leuk. Maar het gaat dieper: het verzacht leed, vermindert spanningen, is een sociaal smeermiddel en bovendien ontzettend gezond. Het Humorcollege is cabaret, show en college en leert je alles over humor. Doel van de avond is niet alleen om je te laten lachen, maar ook om jouw eigen humorstijl te ontdekken en deze te leren inzetten in persoonlijke relaties.

Humorcollege in het theater. Een avond vol lach- en leerstuipen!

Waarschuwing!
Het is goed mogelijk dat je na het volgen van dit college grappiger wordt en dat mensen in jouw omgeving daar op reageren. Ze kunnen gaan glimlachen, gaan huilen van het lachen of je raar aankijken. Of ze kunnen juist niet van je afblijven, want humor maakt aantrekkelijk. Voor de gevolgen van deze gedragingen is Humorcollege niet aansprakelijk. Wel (mede) verantwoordelijk.

Dit college is niet interactief - Lachen vanuit je luie stoel!

 Foyer open 19:30 uur

Aanvang 20:00 uur

bestel direct je tickets

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda