Cabaret

Op 16 januari weer Stand Up Comedy.

<< bestel online je tickets >>

Deze keer met Samir Fighil uit Nijmegen. Hij is de man van snelle grappen en het neerzetten van typetjes.

Marc van Gestel won de publieksprijs van het Comedy Talent Award in Utrecht.

Na de pauze maken we ruimte voor een talent in ComedyLand  namelijk Oscar Smit en Tom Sligting ( een van de eerste stand up comedians van Nederland) gaat de avond afsluiten.

 

Dit alles gaat aan elkaar gepraat worden door de inmiddels vaste MC in de Buitenpoort Paul London.

Foyer open: 19.30 uur.

Aanvang: 20.00 uur.

<< bestel online je tickets >>

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>