Brassband Gelderland

Brassband Gelderland nodigt u van harte uit voor een gezellig theeconcert op Vaderdag. We bieden u onder het genot van een kop koffie of thee een gevarieerd programma, er mag zelfs gedanst worden! De entree is gratis. 

Brassband Gelderland is in 1965 door enkele enthousiaste koperblazers opgericht met als doel: het spelen van echte, originele brassbandmuziek. De leden van onze band komen uit heel Gelderland. Mede dankzij de steun van het Prins Bernard Cultuurfonds hebben wij ons instrumentarium aan kunnen passen aan de originele brassbandbezetting. 

 

Wij repeteren om de week op zondagochtend in het gebouw van de Liemers Harmonie in Duiven. Inmiddels hebben wij een schare trouwe fans opgebouwd die vooral onze prachtige klankkleur roemt. Kent u ons nog niet? Kom dan naar ons gezellige Vaderdagconcert.

Graag zien wij u in de Buitenpoort op 18 juni om 15.00 uur.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>