BLITZZ!

Blitzzfeest

BLITZZ is een feest opgezet voor en door jongeren uit de gemeente Lingewaard. Samen met de jongerenwerkers van Stichting Welzijn Lingewaard organiseren zij nu voor de 2e keer een nieuwe editie.
Met BLITZZ willen de jongeren een feest voor jongeren organiseren waar zij kunnen genieten in een veilige omgeving van live-acts en DJ’s.

Deze editie zal plaatsvinden op VRIJDAG 17 MEI 2019 in DE BUITENPOORT te HUISSEN.
 
Het feest is van 20:00 tot 24:00 uur.
Omdat we ons met BLITZZ op jongeren richten tussen de 13-17 jaar is het een zogenaamd NIX FEEST wat betekend dat er tijdens deze avond GEEN ALCOHOL geschonken zal worden en ROKEN niet is toegestaan!
 
Naast professionele beveiliging en EHBO zullen natuurlijk ook de jongerenwerkers van SWL aanwezig zijn om de avond te begeleiden.

Kaarten in de voorverkoop € 7,50

<< bestel je tickets direct online >>

 

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>