Bevelander Cultuurdag met Flashback

Bevelander Cultuurdag in ‘De Buitenpoort’

Op zondag 6 oktober in “Zalencentrum De Buitenpoort” aan de Helmichstraat 1 in Huissen is het weer zover. Vanaf de inloop om 13.30 uur volgt er vanaf 14.00 uur een mooi programma met muziek van de ‘Bevelanders’ zelf, afgewisseld door blaasmuziek van ‘Torkest’.

Een mooi orkest die niet schroomt om top 40 nummers in haar repertoire op te nemen. Zij geven bij zeer veel culturele activiteiten acte de presence en daardoor niet meer weg te denken in Huissen. De uitreiking van de Cultuurprijs door wethouder Theo Janssen geschiedt rond de klok van 16.00 uur.

Met een grootse finale van de beide orkesten, ‘Bevelanders’ en ‘Torkest’, wordt de Cultuurdag afgesloten om ca. 18.00 uur.

Het belooft weer een gezellige middag te worden, die begint met een gratis kopje koffie of thee.  

Het bijna 50 jarig blaasorkest uit Huissen en het bestuur van de Bevelander Fanclub hopen u te mogen verwelkomen op zondagmiddag 6 oktober a.s.

Informatie: www.debevelanders.nl of 06-51779147.    

 

 

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>