Agenda

Bevelander Cultuurdag met Flashback

Bevelander Cultuurdag met Flashback

 

Een mooie combinatie gaan de Bevelanders uit Huissen aan tijdens hun zoveelste ‘Bevelander Cultuurdag’, die op zondagmiddag 7 oktober gevierd gaat worden vanaf 13.30 uur in Zalencentrum ‘De Buitenpoort’ in Huissen aan de Helmichstraat 1.

Deze combinatie bestaat uit een afwisselend optreden van Flashback en de Bevelanders. Ook een gezamenlijk optreden, met een aantal rocknummers uit vervlogen tijden, staat op het programma. Rond de klok van vier uur zal door wethouder Theo Janssen de Cultuurprijs 2018 worden uitgereikt. Naast een kunstwerk en oorkonde wordt die middag ook een tegel overhandigd voor de walk-of-Fame. Iedereen wordt op deze Cultuurdag welkom geheten met een gratis kopje koffie/thee en verder is de entree vrij.

 

Een begrip in de regio

 

Flashback staat voor aanstekelijke meerstemmigheid, stevige rocksolo’s, prachtige ballads, dansbare muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig die worden gespeeld door een stel super enthousiaste muzikanten.

Ze zijn al 36 jaar een begrip in de omgeving van Huissen en Arnhem.

Zij spelen bijv. in Café ‘Het Moment’ op Koningsdag of bij ‘De Buitenpoort’ tijdens ‘Back tot he Music’. Dan is het in een overvolle zaal lekker swingen op herkenbare nummers van o.a. Status Quo, The Beatles, The Rolling Stones, The Searchers, Eagles, Chuck Berry en vele anderen.

Ze zijn nog steeds enthousiast over de muziek die ze spelen en vinden het cruciaal om muzikale kwaliteit neer te zetten.

Bevelander fanclubleden hebben een speciale uitnodiging ontvangen, maar verder is iedereen van harte welkom. Info via: (026)3250366.

 

Zaal openen 13:30 uur

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda