Agenda

Bevelander Cultuurdag met Flashback

Bevelander Cultuurdag in ‘De Buitenpoort’

Op zondag 6 oktober in “Zalencentrum De Buitenpoort” aan de Helmichstraat 1 in Huissen is het weer zover. Vanaf de inloop om 13.30 uur volgt er vanaf 14.00 uur een mooi programma met muziek van de ‘Bevelanders’ zelf, afgewisseld door blaasmuziek van ‘Torkest’.

Een mooi orkest die niet schroomt om top 40 nummers in haar repertoire op te nemen. Zij geven bij zeer veel culturele activiteiten acte de presence en daardoor niet meer weg te denken in Huissen. De uitreiking van de Cultuurprijs door wethouder Theo Janssen geschiedt rond de klok van 16.00 uur.

Met een grootse finale van de beide orkesten, ‘Bevelanders’ en ‘Torkest’, wordt de Cultuurdag afgesloten om ca. 18.00 uur.

Het belooft weer een gezellige middag te worden, die begint met een gratis kopje koffie of thee.  

Het bijna 50 jarig blaasorkest uit Huissen en het bestuur van de Bevelander Fanclub hopen u te mogen verwelkomen op zondagmiddag 6 oktober a.s.

Informatie: www.debevelanders.nl of 06-51779147.    

 

 

 

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda