Back to the Music

Bij De Buitenpoort twee bands tijdens “Back to the Music”.

Ze gaan “om en om” spelen.

Misty Giants”, voor velen al bekend, is een rockband uit Gendt en Bemmel, maar ook met Huissense roots! Het repertoire van de met alle respect “oude rotten in het vak” bestaat uit Bluesrock- en hardrockcovers. Het kan maar zo zijn dat ze met “Back to the Music” brutaal aftrappen met een set van The Cult of Status Qua. Dat hadden ze petto voor rockstreet, maar helaas moest dat optreden worden afgezegd.

De tweede band is het tegenovergestelde. Een 5-tal jonge twintigers uit Huissen die aan het begin staan van hun “muzikale carrière”. “The BudBand” gaan covers naar een ander niveau tillen! Met een afwisselend repertoire van oude klassiekers en moderne toppers zullen zij het publiek verbazen. Stilstaan is geen optie bij deze “jonge honden”.

Entree gratis

Tot de 7e juli!

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>