Back to the Music

De “Whateverband” en “Misty Giants” bij De Buitenpoort tijdens “Back to the music” op zondag 2 juli 2023.

Livemuziek vanaf 13.15 uur. De bands spelen om en om waarbij de “Whateverband” zal beginnen en eindigen. Tussendoor twee sets van “Misty Giants”

De “Whateverband” speelt vooral bekende rock en pop covers en door de gevarieerde bezetting met o.a. toetsen en saxofoon kunnen ze hierin flink variëren en een vol geluid creëren. Hierbij mag de leadzang van Anouk Derksen niet onvermeld blijven. Van Rolling Stones, Herman Brood, BB King, U2, Small Faces, Them, Robert Palmer, Black Crowes tot de Dijk, Amy Winehouse, Anouk, Ilse de Lange, Doobie Brothers, etc. De Whateverband speelt het.

Na het stoppen van drummer Hans Derksen heeft “Misty Giants” een nieuwe bezetting. Op de basgitaar Cees Zielman en Marcel Rensen op drums en backing vocals.  Deze kei strakke ritmesectie, wordt aangevuld door Erik Elbers (gitaar) en Lex Hubers (zang en gitaar). Een vette, solide band, die vooral rock/blues covers en een enkele rock ballad ten gehore zal brengen. Denk aan, Status Quo, Thin Lizzy, Rory Gallagher, Deep Purple, Bob Seger, The Cult etc…

De moeite waard om even een bezoek te brengen aan de Buitenpoort, achterover te leunen en te genieten van de afwisselende muziek met daarbij een heerlijk drankje. Of zet je heupen in beweging en ga lekker dansen.

Entree gratis!

Tot 2 juli!

 

              

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>