Back to the Music

Non stop muziek bij De Buitenpoort tijdens “Back to the music” op zondag 3 juli
 
Vanaf 13.15 uur zal er “non stop” muziek zijn met afwisselend de “Whateverband” en met “Sher”.
De “Whateverband” speelt vooral bekende rock en pop covers en door de gevarieerde bezetting met o.a. toetsen en saxofoon kunnen ze hierin flink variëren en een vol geluid creëren. Hierbij mag de leadzang van Anouk Derksen niet onvermeld blijven. Van Rolling Stones, Herman Brood, BB King, U2, Small Faces, Them, Robert Palmer, Black Crowes tot de Dijk, Amy Winehouse, Anouk, Ilse de Lange, Doobie Brothers, etc. De Whateverband speelt het.
En dan “Sher”. “Sher” en haar mannen Wouter en Pelle, zetten meestal elk optreden op z’n kop. Wouter kennen we natuurlijk als drummer van de voormalige band RBF en ook van de “Local Heroes” die al jaren festival “UTMW”in Huissen afsluiten. Het repertoire van “Sher” bestaat uit meer dan 1500 liedjes. Er is bij elke show ruimte voor jouw wekelijkse lading aan feel-good momenten, meezingers, muzikale odes en natuurlijk bier. Laat je betoveren door de gezellige maar zeer professionele formatie. De, gevaarlijk, charmante, naamgeefster en goedlachse frontvrouw Sher Kareman zal er alles aan doen om er een onvergetelijke middag van te maken en ervaar vooral zelf waarom dit, al jaren, de meest geboekte muzikanten van de zomerfeesten zijn. Ja, want kom je met de zomerfeesten in Nijmegen bij “Dollars” dan kun je hen zien zitten boven de massa uit. Meezingen, meedansen en meedrinken is niet optioneel, het is verplicht!
 
 
 
TOT 3 JULI bij De Buitenpoort!!! 
 
 
 
 
Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>