Back to the Music

 Back to the Music bij De Buitenpoort

The Crown Jewels: Tribute to Creedence Clearwater Revival

Een band die al vele jaren bestaat uit ervaren muzikanten met een grote staat van dienst uit deze omgeving. O.a. op gitaar Huissenaar Louis Litjens.  Individueel deelden ze met  buitenlandse pop en blues grootheden het podium als begeleidingsband of als gast op grote festivals. Zij speelden o.a. met Kaz Lux, Bert Heering, Tineke Schoemaker, Rosa King, Wat de bandleden allemaal met elkaar gemeen hebben naast de liefde voor muziek is hun vakmanschap en bewondering voor de oude hits van Creedence Clearwater Revival (CCR) uit eind jaren 60 en begin 70. Een eindeloze rij tijdloze nummers die nog steeds veel wordt gedraaid op de radiozenders en te horen is als achtergrondmuziek bij vele speelfilms en documentaires. Wie kent niet de klassiekers I Put a spell on you, Susie Q, Bad moon rising en Who’ll stop the rain? De karakteristieke stem van John Fogerty in combinatie met de doordenderende band heeft vele hits gescoord die iedereen kent. CCR had in de top 2000 van 2018 14 noteringen. The Crown Jewels benaderen de CCR sound heel dicht. Als je je ogen sluit waan je je bij een live optreden in 1969 van de meesters zelf. Kortom: een aanrader deze band te gaan bekijken en beluisteren. Alle hits komen voorbij en worden met een passie en gedrevenheid gespeeld die deze nummers verdienen. Vanaf 14.00 uur.

Hierna  bekende Huissense sixties-band Flashback. Die hoeven verder geen introductie. Van Rolling Stones tot Eagles, van Cliff Richard tot Eric Clapton, van Beatles, via de Monkees tot Roy Orbison en weer terug. De meerstemmigheid en het strakke rocktempo geven een karakteristiek eigen geluid. Muziek waar bij het publiek in beweging komt. En dat al decennia lang tot veel genoegen van hun trotse aanhang !

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>