“40 jaar Flashback”.

Flashback is Huissens rockste band, 40 jaar oud en dat wordt op zaterdag 1 oktober gevierd in ‘de Buitenpoort’ te Huissen met iedereen die Flashback een warm hart toedraagt.

Vrij entree, het wordt een swingend concert van 19.30 tot 00 uur.  Het wordt ook dansen, luisteren, meezingen, gewoon genieten dus.

Flashback is Rock&Roll, is meerstemmigheid, is oude nummers met een eigen sound, zijn zes energieke mannen die steeds weer opgaan in hun muziek en jong worden. Ze maken muziek omdat ze dat ongelofelijk leuk vinden, en dat al 40 jaar!

Herkenbare covers. De beginjaren van de (rock)pop komt in veelvoud voorbij. Covers van Beatles, The Stones, Searchers, Bee Gees, Creedence, Van Morrison, The Cats, Status Quo, Joe Cocker, Cliff Richard en ga zo maar door, maar ook wat later werk van o.a. Queen en Joe Bonamassa.

Flashback ontstond ooit een groots opgezet familiefeest op 14 juni 1982. De band, die daar uitgenodigd was om te spelen, had een zeer gemoedelijke sfeer geschapen. Het was dermate gezellig, dat de gasten niet zonder muziek wilden, ook niet toen de bandleden een kleine pauze namen. Muziekfanaten grepen de kans met beide handen aan en brachten een geïmproviseerd stukje muziek ten gehore. De gasten reageerden dusdanig enthousiast, dat de band van het feestje nauwelijks meer aan bod kwam. Flashback was geboren!

De band heeft vele wisselingen ondergaan. De huidige samenstelling is: Pieter van Houten (drums, sinds 1987), Piet Degen (Sax en zang, van 1990-2000 en sinds 2012), Louis Litjens (gitaar, sinds 2016), Aart Zegveld (Basgitaar, sinds 2005), Harry Jansen (Toetsen en zang, sinds 1996) en natuurlijk Wiel Lentjes (gitaar en zang), het enige bandlid dat de start heeft meegemaakt.

Dus zet in je agenda: zaterdag 1 okt. “40 jaar Flashback”.

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>