Koningsnacht = Rocknacht

Naar het producten overzicht

€ 10,00 Inclusief 9% BTW
Koningsnacht = Rocknacht
Op voorraad

UNIEKE TRIBUTE(S) OP KONINGSNACHT = 

... Rocknacht! Want de avond voor Koningsdag is bij/In De Buitenpoort al jarenlang het podium voor stevige rock. Niet voor tere zieltjes. Er treden traditioneel tributebands op, net als op Koningsdag maar dan met het betere gitaar- en drumwerk. Zoals bij de komende editie: 'Lenny Kravitz' en Deep Purple en Whitesnake! 

Eerstgenoemde wordt eer aan gedaan door onze local heroes: Wouter Derks, Peter van Megen, Stijn Hazewinkel John Janssen enJos Janssen.

Zij lieten op eerdere edities de bezoekers versteld staan van retegoeie tributes to Jimi Hendrix, Led Zeppelin en Pearl Jam. Onder de naam Ben-Nie-Kravitz doen ze de lekkerste hits van Lenny himself, denk aan Let love rule, Mr. Cabdriver, Always on the run, American Woman, Are You Gonna Go My way en Fly away.

   

En Deep Purple en Whitesnake wordt 'gecoverd' door DeepWhite. Twee muzikale vrienden; de een die de gitaarriffs van Sykes, Vai en Blackmore niet schuwt, de ander die kan schreeuwen als Gillan en blèren als Coverdale, stonden aan de wieg van deze zesmans band.
In twee sets worden onder meer Smoke on the water, Black Night, Woman from Tokyo, Mistreated, Child in time en Is this love, Stormbringer, In the still of the night en Here I go again er door heen geragd. 

Komt het zien en vooral horen, als je durft!

Op zondag 26 april dus. vanaf 20.30 uur is de zaal open.

Let wel: Ben-Nie-Kravitz begint al om 21.00 uur.

Kom op tijd en mis niks.

 

Deur open 20:30 uur

Aanvang 21:00 uur

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda