Barrelhouse, 22 november

Naar het producten overzicht

€ 12,50 Inclusief 9% BTW
Barrelhouse, 22 november
Op voorraad

Barrelhouse opnieuw in De Buitenpoort.

Huissen heeft altijd als een warm bad aangevoeld voor Barrelhouse. In een ver verleden stonden ze een paar maal in het  voormalige muziekcafé “De Zon”. In 2007 waren ze voor het laatst in Huissen in De Buitenpoort (met gastoptreden van saxofoniste Eva Stap) en werd het nu tijd ze weer te halen.

Blues is de rode draad.  Maar al vanaf het eerste optreden in 1974 worden er veel zijpaden genomen: soul, country folk, jazz. Alle elementen die de muziek zo rijk kunnen maken, vindt je terug bij Barrelhouse. Een intieme balad, een uitbundig swingende rocker met veel gitaar vuur bijv. in het “I’m in the mood”. Centraal staat altijd zangeres Tineke Schoemaker met haar unieke, krachtige, innemende stem. Barrelhouse heeft in hun lange bestaan al meer dan 2000 optredens gedaan, van grote festivals tot kleine clubs. Toch is bij ieder optreden het enthousiasme alsof het  een van hun eerste optredens is.

Barrelhouse op het podium is nog steeds een feestje.

De ongewijzigde bezetting bestaat nog steeds uit Tineke Schoemaker (zang), Johnny LaPorte (gitaar), Guus LaPorte (gitaar), Han van Dam (piano), Bob Dros (drums) en Jan Willem Sligting (bas).

Zaal open: 15:00 uur, aanvang 15:30 uur.

Entree voorverkoop: € 12,50

Aan de deur € 15,00

 

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda