4 april 2020 21:30 uur STONES SESSIONS

Naar het producten overzicht

€ 12,50 Inclusief 9% BTW
4 april 2020 21:30 uur STONES SESSIONS
Op voorraad

Gezien de omstandigheden rondom de extra coronamaatregelen van de overheid, is het onmogelijk geworden om een mooie muziek avond te organiseren. Uiteraard is dit besluit in goed overleg met alle betrokken genomen en realiseren we dat we vele mensen teleurstellen. Maar we hebben ook goed nieuws! De Stones avond in De Buitenpoort keert terug op 1e Paasdag, 4 april 2021. Super fijn dat de heren van Stones Sessions het podium dan alsnog gaan betreden.

De gekochte kaarten blijven gewoon geldig. We zien elkaar op 4 april 2020 op de Stonesavond in De Buitenpoort in Huissen!

“Let’s spend the night together”!! De derde editie van de “Stones-avond” met deze keer “STONES SESSIONS”

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten (bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. De livesensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan.

Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Gimme Shelter, verpakt in een psychedelische Rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren. Ofwel een belevenis van het Stones gevoel.

 

https://youtu.be/7t6s2jnxLs8

Bestel hier je kaarten voor de Stones avond op 4 april 2020.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda