24 oktober 19:00 uur duokaart STONES SESSIONS

Naar het producten overzicht

€ 25,00 Inclusief 9% BTW
24 oktober 19:00 uur duokaart STONES SESSIONS
Op voorraad

Het concert van de STONES SESSIONS in De Buitenpoort kan gelukkig doorgaan! Wél in 2 keer, de eerste show is van 19:00 uur tot 20:30 uur, de tweede show van 21:30 uur tot 23:00 uur. De kaarten zijn alleen per duo te bestellen, i.v.m. de maatregelen rondom COVID-19 mogen er maar 2 mensen aan een tafel. 

“Let’s spend the night together”!! De derde editie van de “Stones-avond” met deze keer “STONES SESSIONS”

Mick Jagger en Keith Richards zijn al decennia lang mythische figuren in de popmuziek. Het is daarom ook niet voor niets dat vijf talentvolle muzikanten (bekend van oa. Nielson, The Royal Engineers, Lisa Lois en Money & The Man) zich op het rijke oeuvre van The Rolling Stones hebben gestort. De muziek van “The Greatest Rock’n Roll band in the world” gaat terug tot begin jaren zestig en is voor veel muzikanten een enorme inspiratiebron. De livesensatie die Stones Sessions met zich meebrengt komt gevaarlijk dicht in de buurt van de beruchte shows uit de jaren zeventig waar The Rolling Stones om bekend staan.

Deze jonge artiesten van eigen bodem duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits als Satisfaction en Gimme Shelter, verpakt in een psychedelische Rockshow waarin de iconische gitaarriffs de boventoon voeren. Ofwel een belevenis van het Stones gevoel.

 

https://youtu.be/7t6s2jnxLs8

Hier bestel je een duokaart (voor 2 personen) voor de show van 19:00 uur tot 20:30 uur.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda