WORDT VERPLAATST - Ik hou van Holland en Huissen

De overheid heeft maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Hierdoor kan Ik hou van Holland én Huissen op 29 maart helaas niet doorgaan. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum laten we dit u via deze site en onze social media zo snel mogelijk weten!Ik Hou van Holland (en Huissen)

29 maart a.s.!

Tijdens het evenement Ik Hou van Holland én Huissen bij De Buitenpoort voor.

Een middag vol Hollandse hits, van toen en nu. Van tranentrekker tot Nederpop, van Andre Hazes tot De Dijk en van Willeke Alberti tot Tino Martin. Diverse zangers en zangeressen die live de beste Nederlandstalige hits ten gehore brengen.

Met de (inter)nationaal bekende zangeres Ingrid Striek (de Huissense is de Nederlandse Cher), feestzanger William Bonne, de regionale held Hugo Peeters (Gendt) en de vrouwelijke zangtalenten uit Lingewaard; Femke Kempkes en Julia Gerritsen. De presentatie is is handen van Helmut Kempkes en de entree is gratis.

Bij mooi weer buiten op het grote podium met dito terras. En een extraatje! Bij iedere bestelling aan de bar (een of meer drankjes) krijg je een lotnummer. Later in de middag worden drie exclusieve prijzen verloot. Hoe Hollands wil je het hebben?!  

Kom op tijd en zing lekker mee! 

Vanaf 13.00 uur.

    

        

 

Naar het overzicht

Wat wij doen

 • Feesten

  Verjaardag. Jubileum. Geboorte. Samenwonen. Vrijgezelle status. Reünie van familie of vrienden. Je hebt altijd wel een reden voor een feest. Dat vier je samen in De Buitenpoort!
  lees verder>>

 • Huwelijksfeest

  Jij en je geliefde.  De mooiste dag van jullie leven. Beleef de dag zelf ten volle en zonder zorgen. In De Buitenpoort, akkoord? Ja, ik wil! Uniek: De Buitenpoort is officiële trouwlocatie!
  lees meer>>

 • Zakelijk

  Vergadering. Netwerk-borrel. Productpresentatie. Businessontbijt, -lunch of - diner. Zakelijk goed voor de dag is ook onze zaak! De Buitenpoort als uw businesspartner.
  lees meer>>

 • Evenementen

  Carnaval, Koningsdag, Deutsche Mittag, danceparty, live concert, Herenzitting, Oud en Nieuw. Topevenementen van De Buitenpoort. We zien je graag weer!
  lees meer>>

 • Uitvaarten

  Afscheid nemen van een dierbare. De Buitenpoort is daar een  intieme als warme als rustgevende plek voor.  Het meest sfeervolle en waardige afscheid denkbaar.   

  lees verder >>

 • Cabaret

  Caberet bij De Buitenpoort. een avond lekker lachen en genieten van diverse bekende en onbekende cabaretiers uit binnen en buitenland

  tickets >>