Agenda

Roparun , Roparty

NIEUWE DATUM 3 OKTOBER 2020

Gelukkig hebben we een nieuwe datum gevonden voor dit feest met een fantastisch goed doel: De Roparun.

Een stichting die zich inzet voor mensen met kanker.’ Dat meldt Team 031 Lingewaard (zie foto) met plezier en trots.


Datum, tijd en locatie: zaterdag 14 maart a.s. vanaf 20.30 uur in de Buitenpoort in Huissen. ‘Iedereen is dan welkom.

Aanvang 20:30 uur

De entree bedraagt tien euro inclusief gratis welkomstdrankje en hapjes’,  uiteraard komen de entreegelden ten goede aan het goede doel!

En natuurlijk is er muziek en wel van de geweldige Top (2000) Doornenburg Band. Die al enkele jaren achtereen dagenlang heel het dorp op de kop zetten met hun optredens. Een van de leden van de band is ook lid van Team 031 Lingewaard, namelijk: Patrick Janssen.
Check hun Fb: https://www.facebook.com/pg/Top-Doornenburg-Band-404567250024713/posts/.
Ook is er nóg een live optreden, maar dat blijft nog even een verrassing. Het swingt wel de pan uit, kunnen we alvast zeggen.

De entreekaarten voor de Roparty zijn te koop op bij cafetaria Braolio Angeren, Bloggerfields kleding en accessoires Huissen en indien aanwezig zijn 14 maart aan de deur.


De Roparun zelf is overigens van 30 tot en met 1 juni. Check voor meer info over dit goede doel: www.roparun.nl. En via deze link meer info over Team 031 Lingewaard: http://www.031lingewaard.nl/website/team031.html?fbclid=IwAR3-

 ‘Wees er snel bij, want wij hebben wel zin in een feest, jij toch ook?!’

 

 

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda