Agenda

Oud e Nieuw

Lieve mensen,

En dan is er nog maar 1 maand te gaan in 2019! Pfff, wat is het snel gegaan en wat hebben we veel beleefd. Extra veel het afgelopen jaar. Neem alleen al ons (strand)project BUITEN! 
Maar goed, van het Zwanebad weer snel terug naar het centrum; De Buitenpoort heeft in december nog een aantal mooie evenementen op het programma waar we jullie graag voor verwelkomen!
Maar ook een event dat we overslaan, namelijk het Oud en Nieuw Feest. We zijn druk bezig met een opvolger hiervoor, maar nog ff wachten dus. We werden er erg blij van om ons dit jaar te concentreren op het bedenken en verzorgen van (nieuwe) evenementen in december. 

Zoals zondag de 29e de XL Pubquiz 2019 Quizzemnetnog! Welk team weet het meest (over 2019)? Een multimediaal en interactief maar tevens ontspannend vragenspel. Met quizmasters Bram en Maarten Seesink en tussendoor en erna een dj. Er is nog ruimte voor enkele teams. Reserveer je deelname via: https://www.debuitenpoort.nl/…/29-december-de-quizzemetnetn….

Ook nieuw: het Klassiek Kerstmatinee, op zondag 22 december. Vanaf 14.00 uur is de ontvangst met een bruisend aperitief en even later klassieke muziek in kerstsfeer met vocaal ensemble Muzes en violist Hans Rijkmans en harpiste Renske de Leeuw. Je plaatsbewijs boek je hier: https://www.debuitenpoort.nl/…/klassiek-martinee-inclusief-….

Vorig jaar nieuw en dit jaar met succes geprolongeerd; de Top2000 Party met live Summerland. Op zaterdag 21 december zal de top coverband vanaf 20.30 uur de grootste klappers van de ‘lijst der lijsten’ live ten gehore brengen. In samenwerking met dj Kinki Sminki. Kaartjes raken snel op, dus bestel ze nu het nog kan via: https://www.debuitenpoort.nl/agenda-…/…/21-december-top-2000.

De eerstvolgende gelegenheid om De Buitenpoort te bezoeken is zaterdag 14 december voor het sfeervolle feest Huissen bij Kaarslicht. Met vanaf 18.00 uur geopende deuren voor de inloop in ons prachtig gedecoreerde 'partypaleis'. Waar Flashback als vanouds de voetjes van de vloer zal laten gaan tijdens dit traditionele lichtjesfeest. Entree: gratis. Graag tot ziens op (een van) de events!

 

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda