Agenda

Koningsdag

‘The King’ en ‘Queen’ op Koningsdag bij De Buitenpoort 

De Tributeparty bij de Buitenpoort op Koningsdag is aanstaande. En wel op vrijdag 27 april, met de tributes van: Elvis ‘The King’ Presley Queen. Plus de coverband van CCR. Tevens volop vermaak voor kinderen. De avond ervoor: Koningsnacht = Rocknacht met Rosco P en ‘Guns ‘n Roses’!

 Ja, De Buitenpoort pakt royaal uit en is er voor heel het gezin. Vanaf 13.00 uur worden de kinderen op het Koningsplein (voor 1 dag) vermaakt met onder meer springkussen, schminken en skelterbaan. Ouders en begeleiders voelen zich de koning te rijk bij en met de tributes van Creedence Clearwater Revival (CCR), Elvis ‘The King’ Presley en Queen (by Miracle). Nergens anders als bij het Huissense multifunctionele horecabedrijf zijn de ‘Koning’ en ‘Koningin’ aanwezig.

Alleen maar wereldhits die middag: Bad Moon Rising, Proud Mary, Down on the corner en Suzie Q van CCR; Jailhouse Rock, Hound dog, Blue Suede Shoes en Suspicious Minds van Elvis en van I want to break free, Killer Queen, We will rock you en Somebody to love van Queen. Meezingen en swingen, dansen en sjansen geblazen.

Zoals WimLex en Maxima in hun beste dagen.

DJ-support by Kinki Sminki.

Bij mooi weer buiten, anders lekker binnen.

Entree: vrij!

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda