Agenda

WORDT VERPLAATST - Ik hou van Holland en Huissen

De overheid heeft maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Hierdoor kan Ik hou van Holland én Huissen op 29 maart helaas niet doorgaan. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum laten we dit u via deze site en onze social media zo snel mogelijk weten!Ik Hou van Holland (en Huissen)

29 maart a.s.!

Tijdens het evenement Ik Hou van Holland én Huissen bij De Buitenpoort voor.

Een middag vol Hollandse hits, van toen en nu. Van tranentrekker tot Nederpop, van Andre Hazes tot De Dijk en van Willeke Alberti tot Tino Martin. Diverse zangers en zangeressen die live de beste Nederlandstalige hits ten gehore brengen.

Met de (inter)nationaal bekende zangeres Ingrid Striek (de Huissense is de Nederlandse Cher), feestzanger William Bonne, de regionale held Hugo Peeters (Gendt) en de vrouwelijke zangtalenten uit Lingewaard; Femke Kempkes en Julia Gerritsen. De presentatie is is handen van Helmut Kempkes en de entree is gratis.

Bij mooi weer buiten op het grote podium met dito terras. En een extraatje! Bij iedere bestelling aan de bar (een of meer drankjes) krijg je een lotnummer. Later in de middag worden drie exclusieve prijzen verloot. Hoe Hollands wil je het hebben?!  

Kom op tijd en zing lekker mee! 

Vanaf 13.00 uur.

    

        

 

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda