Agenda

Huissense dag 2017

HUISSENSE DAG!

Overdag op de Huissense Dag is het goed toeven op het overdekte terras van De Buitenpoort. Met de lekkerste hapjes en drankjes.

En 's avonds op het voorplein, genaamd Het Alternatief, live muziek van: Fake ID! (zie foto) 
Die verraste al eens in De Buitenpoort (op minifestival Goeie Hemel!(vaart)) met een verfrissende en o zo dansbare mix van reggae, ska en punk. 
De uit Nijmegen afkomstige band, met enige Huissense roots, wil zo veel mogelijk energie en goede vibes de wereld in pompen! Niets liever dan spelen. Hun invloeden zijn o.a: 
Toots & The Maytals, Arctic Monkeys, Babyshambles, The Clash, Doe Maar. Madness, The Selecter, The Sex Pistols, The Specials, Jaya the Cat en 'natuurlijk de vaders en moeders'.
De avond wordt gecompleteerd door Congo Bassie Sound. Een gloednieuw dj-project. Het draaien van vinyl wordt gecombineerd met muzikale live-improvisaties. Van reggae tot ska, van dub tot funk en van soul naar disco. Stilstaan is geen optie, dansen een garantie. Alles is voor Bassie!
Dus... als je even geen zin hebt in het repertoire van verderop in Huissen, kom dan op de Huissense Dag v.a. 19.00 uur naar plein Het Alternatief bij De Buitenpoort.

Alles sfeervol aangekleed (denk aan 'De Kaaij tijdens de Vierdaagse Feesten in Nijmegen). Want hé, daar komen de helden van deze avond ook vandaan!

Entree is overigens geheel gratissss....

 

Tot dinsdag 1 augustus......

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda