Agenda

Carnaval Dinsdag 2019

 Dinsdag: Deutsche Mittag Carnaval – Jetzt geht’s los

In september vorig jaar nog in de Gelredome in Arnhem, dinsdag hemelsbreed vijf kilometer verder in De Buitenpoort in Huissen: Hélène Fischer! Nou ja, de beste tribute van Nederland van de Duitse topartieste. Marloez Lamers, zangeres van de bekende band Summerland, kruipt tijdens Deutsche Mittag Carnaval in het Huissense horecabedrijf in de huid van Hélène. En zeg nou zelf als je de foto ziet, ’na ja, dass IST doch die Hélène!’ ;-)

De Deutsche Mittag begint dinsdag al om 11.30 uur met een gratis brunch (ook: Bratwurst) en koffie voor het goede doel Stichting Loes en ‘Blasmusik’ van De Bevelanders. Daarna neemt DJ und Moderator Hansi Schimanski het over en zijn er naast Marloez/Hélène nóg twee live optredens, van Ingrid Striek als Rosi en Die Lustige Leute. Er zijn prijzen voor beste verklede man, vrouw en groep. ‘Dus trek die Dirndls en Lederhosen maar aan!’.

Dus komm doch Alle! Eben essen, trinken, schunkeln und (mit) singen!!!

Entree gratis!!!!

 

 

  

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda