Agenda

WORDT VERPLAATST - Comedy

<< bestel online je tickets >>

 

De overheid heeft maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Hierdoor kan de Comedy op 26 maart helaas niet doorgaan. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum laten we dit u via deze site en onze social media zo snel mogelijk weten!

Vanavond de laatste comedyavond van dit voorjaar met:

Tom Montfrooij. Hij trad al eens eerder op in De Buitenpoort, maar heeft inmiddels een nieuwe show. Hij besloot op relatief late leeftijd om stand up comedian te worden. Door zoveel mogelijk kilometers te maken werd hij al gauw een bekend gezicht in de comedy. Het harde werken werd een paar jaar later ook beloond. Want met al zijn stand up comedy ervaring deed Tom Montfrooy mee aan het Cameretten Festival waar hij zowaar een welverdiende finaleplek won.

Eric Goossens. Een jonge stand up comedian die een prettige comedy stijl heeft. Zijn comedy show is absurd en scherp. Zij tempo ligt aangenaam hoog. Niet verwonderlijk want Eric Goossens volgde een artiestenopleiding en studeerde af in de richting Theater. Dus Goossens weet wel hoe een comedy show moet samenstellen en welke ingrediënten er nodig zijn om u op het puntje van uw stoel te krijgen. Eric Goossens is onderdeel van een nieuwe golf van Brabantse comedians.

Bas Birker. Bent u in nood en heeft u een enorm gebrek aan harde lach. Dan is Bas een goede remedie. Nog succesvoller dan Ibuprofen. Deze Nederlandse cabaretier is oorspronkelijk afkomstig uit Tilburg, maar tegenwoordig woonachtig in Vlaanderen. In België uitgegroeid tot bekende cabaretier en een van de meest gevraagde stand up comedians van het land.

Felix van den Berg. Vanavond de “talentspot” Een blessure aan beide knieën leidde bij de Nijmegenaar tot een helder besluit: comedian worden. Door zijn optredens door het hele land, heeft hij minder drang om overdag de lolbroek uit te hangen. “Huisgenoten zeggen vaak: Grappen maken, dat doe je vanavond op het podium maar.”

Paul van London is de “Master of Ceremony”

aanvang 20.00 uur, foyer open: 19.30 uur.

Entree: 11 euro (incl.btw)

<< bestel online je tickets >>

 

 

 

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda