Agenda

Back to the Music

Flashback start Back to the Music op het podium van de Buitenpoort. De langst bestaande rockband uit Huissen staat voor aanstekelijke meerstemmigheid, stevige rocksolo’s, prachtige ballads, dansbare Denk daarbij aan proud mary, Down on the corner, I put a spell on you, Sweet hitchhiker, suzie q muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig die worden gespeeld door een stel enthousiaste muzikanten. De band is al jaren een begrip in Huissen en heeft vele trouwe fans. Dansen en swingen op de herkenbare covers van bands als The Beatles, The Rolling Stones, Eagels, Jimi Hendrix maar ook The Scene.  

Na Flashback is het tijd voor de Southern  Rock van de Creedence Clearwater Revival  (CCR) vertolkt door The Crown Jewels. De band bestaat uit ervaren muzikanten met een grote staat van dienst uit de regio Nijmegen. Individueel deelden ze het podium met bekende artiesten als Kaz Lux, Bertus Borgers, Ana Popovic en Bert Heering. Wat de bandleden allemaal met elkaar gemeen hebben naast de liefde voor muziek is hun vakmanschap en bewondering voor de oude hits van Creedence Clearwater Revival. De band van John Fogerty. Vandaag zal u de klassiekers van deze band voorbij horen komen. Denk daarbij oa. aan: Proud Mary, Down on the corner, I put a spell on you, Suzie Q en Sweet hitchhiker. 

Rock off Classic sluit de middag af. De  Arnhemse band bestaat uit gerenommeerde musici en serveert het publiek een menu van de meest ambachtelijke rocksongs uit de laatste helft van de 20ste eeuw. Na jaren van omzwervingen hebben de leden elkaar weer gevonden in de liefde voor de Classic Rock. Onder aanvoering van “rock-strot” Vick Gorelikow” komen krakers als Don’t stop (Fleetwood Mac), Route ’66 (Chuck Berry), Satisfaction (Rolling Stones),  Heroes van David Bowie en The Passenger van Iggy Pop. 

Tot zondag 2 juli!

Gratis entree!

   

Naar het overzicht

Contact met De Buitenpoort


* Deze velden zijn verplicht.

Sfeerimpressie


Iedereen die bij De Buitenpoort een feest geeft of beleeft is helemaal vol van de sfeer. Of je wens nou uitgaat naar klein en intiem of juist groot(s) en uitbundig. Samen maken we het sfeervol!

Agenda